Εγώ παρέλαβα χτες πάντως το κουτί με τους πρώτους 4 αισθητήρες, τον μετρητή και 100 ταινίες.
Winning is not everything, it's the ONLY thing...!!!
Ναι με την 1η παραγγελία.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη COSTIS : 02-02-2019 στις 15:57
Καλημέρα σε όλους.
Έχει τώρα 2 μέρες που για δικούς μου λόγους έχω απορυθμιστεί παντελώς.
Πχ κοιμάμαι νηστικός με 150 ξυπνάω με 350, διορθώνω από 250 και δεν ακούει τπτ κτλ κτλ.
Το θέμα είναι ότι έχω δει τρελά επικίνδυνες αποκλίσεις μεταξύ libre και δάχτυλου στα ψηλά νούμερα.
Δλδ μέσο όρο 50-80.
Ευτυχώς που δεν ακούει ο οργανισμός μου αλλιώς θα ήταν ρίσκο οι διορθώσεις.
Έχει παρατηρήσει κανείς τόσο μεγάλες αποκλίσεις στα ψηλά? Και δε μιλάμε να έχω φάει πχ και να μην προλαβαίνει το libre την άνοδο.
Καλημέρα Μιχάλη, που λές και τον καλύτερο αισθητήρα που υπάρχει να βάλεις, με το καλύτερο σύστημα καταγραφής πάλι τίποτα δεν γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Απλά δεν μπορούν να προσαρμοστούν σε τέτοιες καταστάσεις οι αισθητήρες. Το λένε και οι ίδιοι οι κατασκευαστές τους. Σε περιπτώσεις απορρύθμισης να μετράτε στο δάχτυλο λένε. εγώ το πάθαινα ουκ ολίγες φορές. Αισθητήρα άρχισα να έχω το 2011 , όποτε ξερυθμιζόμουνα τον έβαζα για να δω τί φταίει.
Στρεσαρίσματα , άγχος, στενοχώρια κτλ το δημιουργούν αυτό, διότι εκκρίνει ο οργανισμός κορτιζόλη και αδρεναλίνη οι οποίες ανταγωνίζονται την ινσουλίνη. Όταν χαλαρώσεις ,μετά από λιγες μέρες ξανα επανέρχεται ο οργανισμός.
Επίσης και με τον πυρετό συμβαίνουν τα ίδια.
Από εδώ το παραγγέλνεις
https://miaomiao.cool
πόσο βγαίνει τελική τιμή??
Υπάρχουν 5 χρήστης/ες που πλοηγούνται σ' αυτό το θέμα. (0 μέλος/η και 5 επισκέπτης/ες)
Bookmarks